Adresa

REGULILE NOASTRE

În această rubrică găsiți regulile de bază pentru închirierea apartamentelor agenției “Adresa”.

REZERVAREA

Puteți rezerva un apartament prin intermediul oricărui mod convenabil pentru Dumneavoastră - în oficiul nostru, la telefon, prin poștă electronică sau direct de pe site-ul nostru.

În caz că apartamentul ales de Dumneavoastră este deja ocupat pentru perioada solicitată, vi se va propune alt apartament din aceeași categorie și la același preț. Veți primi confirmarea rezervării Dumneavoastră în cel mai scurt timp.

Perioada minimă de cazare este de 24 de ore.

Dacă apartamentul este rezervat doar pentru 24 de ore, agenția are dreptul în cazul apariției unor situații neprevăzute să vă propună alt apartament similar celui rezervat anterior.

Dacă faceți o rezervare din timp, este necesar să o confirmați cu 3 zile înainte de ziua cazării, în caz contrar ne asumăm dreptul să anulăm rezervarea.

ÎNREGISTRAREA

Înregistrarea oaspeților are loc în oficiul agenției, în baza actelor de identitate. Apartamentele, pot fi închiriate de persoanele, care au împlinit vârsta de 18 ani.

După înregistrare, clientul primește cheile, află Adresa apartamentului și toată informația necesară: numărul de telefon din apartament, parola la internet si altele.

Clientul trebuie să lase 100 de lei gaj pentru chei, care se returnează clientului la predarea cheilor.

Pentru gaj nu se eliberează niciun document. În caz că clientul pierde cheile, gajul nu se returnează.

CHECK-IN, CHECK-OUT

Check-in: 14:00; 

Check-out: 12:00.

Dacă clientul dorește să predea cheile mai târziu de ora 12:00, trebuie să anunțe din timp administratorul și în caz că este posibil, clientul va plăti adițional încă:

- check-out până la ora 19:00 - 0.5 din preţul pentru o noapte;

- check-out după ora 19:00 - preţul integral pentru o noapte.

Dacă închiriați apartamentul în timpul nopții – ora de trecere este 5:00 dimineața.

PREȚURI ȘI REDUCERI

Prețurile apartamentelor sunt indicate pe site. Pentru comoditatea oaspeților din diferite țări, prețurile sunt indicate în euro.

La momentul achitării pentru cazare, suma se calculează în lei moldovenești, conform cursului Băncii Naționale a Moldovei, stabilit în ziua cazării și va rămâne neschimbat pentru toată perioada de trai.

Clienții care închiriază un apartament pentru o perioadă mai mare de 5 zile sau rezervă mai multe apartamente pentru aceeași perioadă, beneficiază de reducere. Procentul reducerii se stabilește în fiecare caz aparte.

ACHITAREA

Achitarea cazării se efectuează în oficiul nostru – bd Negruzzi, 1.

Check-out  -  12:00

Înainte de cazare este necesar să achitați în avans suma a cel puțin 24 de ore.

Moduri de plată:

- Cash, în lei moldovenești;

- Cu card de credit – Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard;

- Transferuri bancare.

REGULILE CAZĂRII

Numărul de persoane, care se cazează într-un apartament, trebuie să corespundă numărului locurilor de dormit.

Clienții trebuie să respecte regulile de securitate.

Comportamentul în apartament trebuie să corespundă normelor stabilite de agenție și să nu cauzeze disconfort vecinilor.

Se interzice organizarea evenimentelor zgomotoase și cazarea unui număr mare de persoane într-un apartament.

Clientul nu trebuie să lase în apartament lucruri de preț.

Se interzice fumatul și cazarea cu animale de companie.

Responsabilitatea pentru menținerea ordinii și mobilierului apartamentului în siguranță, o poartă persoana pe numele căreia a fost rezervat apartamentul.

DERETICAREA

Dereticarea gratis a apartamentelor (schimbarea cearceafurilor și prosoapelor) se va efectua o dată în trei zile între orele 9:00 și 15:00. Pentru fiecare caz aparte se stabilește în prealabil ora convenabilă pentru client.

La cererea clientului, pentru plata adițională, menajera poate deretica apartamentul mai des.

TRANSFER

Transferul se efectuează la cererea clientului. Pentru organizarea lui este necesar să ne anunțați informația adițională despre zbor, punctul de plecare, numărul zborului, ora sosirii. La aeroport, în sala de așteptare, veți fi așteptat de șoferul nostru cu plăcuța „Adresa”. El vă va aduce la oficiu pentru înregistrare, apoi vă va conduce la apartament. La cererea în prealabil a clientului, în ziua de predare a cheilor, putem organiza transfer înapoi la aeroport.

Prețul transferului:

- Aeroport – oficiu – apartament -10 euro/mașina (4 persoane);

- Apartament – aeroport – 10 euro/mașina (4 persoane).

SITUAȚII EXCEPȚIONALE

În cazul apariției unor situații excepționale neprevăzute de agenție, în urma cărora apartamentul rezervat nu poate fi disponibil pentru trai, clientului i se va propune alt apartament din aceeași categorie și la același preț.

ANONIMATUL

Agenția garantează anonimatul datelor personale ale clientului, cu excepția cazurilor prevăzute de legislația Republicii Moldova.