Adresa

Noi vă vom ajuta să închiriați un apartament în Chișinău cu plata zilnică. Puteți alege varianta convenabilă pentru dumneavoastră atât din categoria Deluxe cât si Econom.

Rezervarea unui apartament de la firma “Adresa” o puteți face:  la oficiul nostru (bd. Negruzzi, 1), la telefon, prin poșta electronică sau folosind site-ul nostru (categoria “Rezervare” de pe pagina personală a fiecărui apartament).

Oficiu Nostru

Colaboratorii agenției „Adresa” vor întâmpina cu ospitalitate fiecare vizitator al capitalei Moldovei, oferind în chirie apartamente în centrul Chișinăului precum și în alte regiuni ale orașului. Agenția „Adresa” activează în sfera serviciilor hoteliere din anul 1988.

Spre alegerea dumneavoastră noi oferim apartamente- cu 1 și 2 camere, studio-uri cu salon mare și dormitor separat, precum si apartamente cu doua dormitoare.

Puteți închiria apartamente pentru 24 de ore sau mai mult. Pentru perioade mai îndelungate oferim reduceri. Plata pentru chirie include toate taxele. La fiecare 3 zile oferim gratis curățenie și schimbarea albiturilor.

Înregistrarea și plata se efectuează în oficiul nostru situat pe bd. Negruzzi, 1. Aici veți primi cheile, adresa exactă și informația necesară despre apartament. 

Oferta speciala